Kondisjon Er Nøkkelen Til å Føle Seg Bra, Og Disse Tipsene Er Nøkkelen Til Kondisjon

Hvis du jobber hardere og oppnår mindre i din personlige treningsrutine, er det på tide å ta en titt på noen nyttige råd om hvordan du kan jobbe smartere, ikke vanskeligere. Alle kan lære noe nytt som kan gi bedre resultater med mindre innsats, og du kan begynne med å lese de gode tipsene nedenfor.

Angi bestemte treningsmål. En enkel måte å gjøre dette på er å slå opp kondisjonskrav for visse jobber, for eksempel FBI-feltagentlisten. Å ha solide mål vil inspirere deg til å fortsette å jobbe mot dem. Med litt besluttsomhet kan du sakte, men sikkert, oppfylle målene dine.

Hvis du prøver å bulke opp, kan du starte med å gå til du ikke kan gå lenger og deretter ha to kopper sjokolademelk. Høres enkelt ut, men en gruppe av de som nettopp begynte ble studert, og det ble funnet at trening «å mislykkes» forårsaket en vektøkning på 5 pund på 2 måneder, men bare hvis etterfulgt av et supplement.

Hvis ideen om å regelmessig trene på et treningsstudio eller helsestudio etterlater deg med kalde føtter, kan du se etter fritidsaktiviteter som er både energigivende og spennende. Fjellklatring blir stadig mer populært i treningssentre og treningssenter og tilbyr en utmerket treningsøkt for musklene i armer, ben og rygg.

Du kan få mer muskler ved å gjøre det samme mengde trening i ti prosent mindre tid. Dette resulterer i musklene hardere og vil øke din utholdenhet. For eksempel, hvis du kan gjøre en full body Workout i 30 minutter en dag, som mål å fullføre i 27 minutter i stedet.

Et flott treningstips er å alltid sørge for at du drikker nok mens du trener. Nye studier har vist at nybegynnere som drakk et supplement umiddelbart etter trening til fiasko, fikk over fem pounds av muskel på åtte uker. Du trenger ingen fancy drinker. En halvliter sjokolademelk gir alle næringsstoffene du trenger.

Bruke disse ordene kan gjøre at du føler deg mindre motivert. Når du snakker om trening, i stedet kaller det kjører eller sykling.

Gjør dips for å øke mengden styrke du har i triceps. Begynn med å finne en fin benk. Legg deretter begge hånden bakover på benken med albuene vendt opp. Dypp deretter så lavt du kan så lenge du kan.

Et flott treningstips er å begynne å utføre vekslende hantel krøller. Hantel krøller kan være vanskelig når du prøver å løfte med begge armene samtidig. Ved å veksle hver arm for hver representant, vil du kunne løfte mye mer vekt og også gjøre flere reps.

Selv et lite tips fra artikkelen ovenfor kan hjelpe deg med å ta en smartere tilnærming til å oppnå ditt beste kondisjonsnivå. Det kan bidra til å maksimere rutinen din og få deg i den aller beste formen, ikke ved å jobbe hardere, men ved å jobbe smartere. Det kan utgjøre en stor forskjell som du kan se og føle.