Inkorporer Disse Treningsanbefalingene I Din Daglige Rutine

Er du i god form, men ønsker å komme i bedre form for en 5K eller kanskje et maraton? I så fall bør du vurdere rådene i artikkelen nedenfor. Disse tipsene kan hjelpe deg med å komme i toppform for å konkurrere i ditt spesielle løp.

Hvis du står fast ved en plateu i din styrketrening rutine, supersets vil ta deg til neste nivå. Når du gjør supersets det innebærer å gjøre to forskjellige øvelser, arbeider samme muskel gruppe, med lite hvile i mellom. Supersets kreve mer fra musklene og må brukes bare sparsomt.

For din første dag med trening, start sakte. Forsikre deg om at du starter med lavere vekter og gradvis jobber deg opp til større vekter. Hvis du ikke gjør dette, vil du neste morgen være ekstremt sår, og du kan muligens skade en del av musklene eller vevet.

Bestem hva dine mål vil være for hver treningsøkt. Kortere treninger vil mer effektivt enn lange økter. Prøv å sikte på flere 15 minutters økter og fokusere på bare ett eller to forskjellige treningsmål for hver periode. Denne type av lærer opp ville skaffe flere hyppig forsterkning uten overveldende din pup alle øyeblikkelig.

For å bli mer limber, hold strekninger i minst 60 sekunder. Å strekke musklene lenger hjelper dem til å bli mer bøyelige. Prøv å holde en strekning så lenge du kan uten at det er smertefullt. Etter bare noen få dager bør du legge merke til en økning i fleksibiliteten. Sørg for å strekke kroppen din over for å få de beste resultatene.

Hold oversikt over hva du har gjort, og hva som fungerer for deg. Vurder hvilke øvelser du liker og hva som gjorde at du kjedet deg. En treningsplan bør aldri være stillestående. Fortsett å endre ting og endre ting som ikke fungerer for deg. En treningsplan som er satt i stein er en treningsplan du vil slutte å bruke.

Sørg for at du ikke er ferdig med treningsøktene dine. Den beste typen treningsøkter er de som skyver kroppen din til det ytterste, men vær forsiktig så du ikke går forbi grensen din. Du vil ikke risikere å skade deg selv. Start i stedet i det små og jobb deg oppover. En løper hopper ikke bare inn i en 5k etter ikke å ha løpt på mange år, så det burde du heller ikke.

Her er en fin måte å øke den totale løpehastigheten og utholdenheten på: Del totalløpet ditt i tre separate perioder. I løpet av den første perioden, hold løpehastigheten rett over ditt personlige minimum. I den andre perioden øker du hastigheten til et middels tempo. Når du når den tredje perioden, øker du hastigheten til den raskeste.

Derfor, hvis du følger disse tipsene, vil du være godt på vei til å komme i form du må være i for løpet ditt. Disse tipsene viser at du ikke trenger å være i tenårene eller tjueårene for å konkurrere i en 5K eller til og med et maraton. Du trenger bare å legge inn hardt arbeid, og resultatene vil følge.

Vil Du Bli I Form?