Ha En Helse- Og Treningsplan

Noen mennesker bare synes å leve et passer livsstil, og andre må nøye planlegge og utføre den. Den følgende artikkelen vil hjelpe folk fra alle nivåer for å lage og gjennomføre realistiske planer for å oppnå sine fitness mål du ønsker.

Prøv å bruke frivekter i stedet for treningsmaskiner. Selv om treningsmaskiner er en flott måte å holde seg i form på, kan kroppen din faktisk dra nytte mer av frivekter. Frivekter fungerer stabilisator muskler som de fleste maskiner ikke gjør. For ikke å nevne, frie vekter er også mye billigere og klumpete. Det er et bedre valg rundt å legge til gratis vekter til hjemmegymnastikken din.

Det beste treningstipset for utholdenhet er å starte løpene dine i sakte tempo, gå videre til ditt normale tempo, og deretter gå helt ut på slutten av løpeturen. På grunn av denne gradvise oppbyggingen vil du til slutt oppdage at du skyver din maksimale avstand videre med hver treningsøkt.

En måte å få mest mulig ut av treningsrutinen din er å være sikker på å mate musklene karbohydrater og protein kort tid etter trening. Dette vil sikre at musklene dine blir etterfylt og også at de ikke er såre for neste dag. En god idé ville være å holde en oransje med deg i treningsposen din, og muligens en boks tunfisk når du er ute av et offentlig område.

Hvis du trener for å gå ned i vekt og synes det er vanskelig å forplikte seg til en time om gangen, kan du dele den opp i små biter. Du kan få 4 mini-treningsøkter hele dagen, og på den måten bruker du ikke mye tid og klarer fortsatt å få kroppen din i bevegelse.

Det finnes alternative metoder for å være fysisk i form i tillegg til standarden for vektløfting og kardiovaskulært arbeid. Sport som svømming og basketball kan gi kroppen din en god treningsøkt ved å trene alle kroppsdelene dine, og du kan ha det gøy mens du gjør det.

Et flott tips for å hjelpe deg med å komme i fysisk form er å prøve deg på kajakkpadling. Kajakkpadling er flott fordi du kan forbrenne mange kalorier i vakre omgivelser. Du kan ta kajakken din på innsjøen, elven eller til og med på havet hvis du er god nok.

En god måte å bygge underarmsstyrke på er å krølle opp avis. Du bør legge et stykke avis på en hvilken som helst flat overflate. Bruk din dominerende hånd, start med ett hjørne av avisen og begynn å krølle. Du bør krølle i ca 30 sekunder. Når du er ferdig med det, bytter du hender.

Istedet for rettferdig gjør idet mange crunches idet du kanne, prøve gjør noe sitte ups inne din praksis. Sit ups arbeide hele kjernen og gi deg et bedre utvalg av bevegelse for å trene, mens crunches og andre abdominal trening, bare målrette magemusklene og ikke kjernen.

Uansett hva ditt kondisjons nivå kan være, kan du dra nytte av å følge tipsene du nettopp har lest. Ta tips som Fir deg best og innlemme dem i rutinen. Ved å spare tid ut av dagen for fitness, vil du få langsiktige fordeler.